Участь у турнірі ветеранів 35+ “Кубок матері”

29 травня 2023 р., наша Ватутінська футбольна команда ФК “Світ композитів 40+” взяла участь у турнірі ветеранів 35+ “Кубок матері”, що проводився на центральному уманському стадіоні.

Ці змагання мали дуже важливу мету – збір коштів на реабілітацію нашого спортивного побратима, а зараз воїна ЗСУ, який отримав важке поранення під час виконання бойового завдання.

Турнір мав відбутися на місяць раніше, але був перенесений через трагедію в Умані, визваною попаданням ворожої ракети в житловий будинок і загибеллю мирних людей.

Ми зайняли друге місце серед чотирьох команд – перемігши колективи із Києва і Черкас і поступившись в фіналі господарям турніру.

Футбольний Клуб Умань був завжди нашим принциповим суперником на полі, але тільки не зараз і не в ці важкі для нашої країни часи. Сьогодні у нас одна спільна мета – допомога нашим ЗСУ і організація маленького спортивного свята для наших вболівальників.

Турнір провели, кошти зібрали усім гуртом, поспілкувалися зі старими друзями, вшанували пам’ять загиблих воїнів!

Дякуємо нашим ЗСУ за те, що ми можемо сьогодні виходити на футбольне поле і допомагати їм своєю грою і теплими спортивними емоціями.

Царство небесне усім загиблим!
Слава нашим ЗСУ!

Все буде Ватутіне!
Все буде Україна!